Ingredienser
- 1 Fänkål
 - 1 bit purjolök
 - Körsbärstomater
 - 1 näve färsk Bladspenat
 - Kräftstjärtar
 - Vitlök
 - Chili
 - Salt
 - Peppae
 - Olivolja
 - Bönpasta fetuchini eller annan paste efter smak
 
Halvera Fänkålen och skiva den fint. Hacka purjolöken. Hetta upp rejält med olivolj i en wook-panna (eller liknande). Lägg i fänkål och purjo och låt det fräsa. SÄnk värmen något. Hacka vitlök och lägg i pannan. Rör om. Lägg i finfördelad chili efter smak. Fräs på medelvärme.
Sätt på pastavatten, salta.
Halvera körsbärstomaterna och lägg i pannan.
Dela spenaten grovt och lägg i pannan. Låt allt fräsa tills fänkålen är nästan mjuk.
Lägg i pastan och koka den aldante.
När det återstår 3 minuter lägg i kräftstjärtarna och låt det bli varmt.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med fruktigt vitt vin med något bäska, tex Bauer.
