
Ingredienser
- 1 gul lök
 - 1 vitlöksklyfta
 - 1-2 morot
 - 1 röd eller gul paprika
 - 300 g broccoli
 - 1 squash
 - 300 g kantareller
 - 300 g kycklinglårfiléer
 - salt och peppar
 - olivolja
 - 1 pkt krossade tomater
 - 1 dl vatten
 - sambal oelek och chili
 - 1 tsk örter
 - 1 -2 msk hönsbuljongdon
 - 1 dl grädde
 
Till servering
- kapris
 - crème fraiche
 
Tillredning
- Hacka lök och finhacka vitlök.
 - Skala och skiva moroten.
 - Skär paprika, broccoli och squash i mindre bitar och dela kantarellerna.
 - Skär kycklingen i mindre bitar, salta och peppra. Stek dem med lök och vitlök i olja några minuter, häll på krossade tomater och vatten.
 - Smaksätt med sambal oelek, torkade örter och buljong.
 - Sjud under lock i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
 - Häll på grädde och lägg ner paprika, broccoli, squash och kantarellerna.
 - Koka ihop några minuter till och servera i djupa skålar toppat med kapris och crème fraiche.
 
